Yrttisauna lähdelammella

150.00

Autenttinen saunomiselämys omassa rauhassa luonnon keskellä lähdelammen rannalla Keski-Hämeellä!

Käytettävissä luonnon omat hoitotuotteet: yrttihoito hiuksille, hunajasaippua, jalkakylvyt, kuorinnat, saunahunaja sekä vartaloöljy. Saunan, vesipadan ja mökin lämmitys sekä laudeliinat sisältyy vuokraan. Puusaunaan mahtuu kerralla lauteille noin 5 henkilöä, mutta saunamökissa mahtuu oleskelemaan noin 15 henkilöä.

Kuvaus

Rentoudu yrttisaunan taianomaisessa tunnelmassa! Autenttinen saunomiselämys omassa rauhassa lähdelammen rannalla. Astu sisään luonnon keskelle ja anna yrttien tuoksujen helliä aistejasi.

Tarjoamme sinulle yrttisaunan vuokrausta hintaan 150€/4 tuntia. Yrttisaunassa on käytettävissä luonnon omat hoitotuotteet, jotka takaavat täydellisen hemmotteluhetken. Nauti yrttihoitosta hiuksille, hellivästä hunajasaippuasta, virkistävistä jalkakylvyistä, kuorinnoista, saunahunajasta ja vartaloöljystä. Kaikki tarvittava on valmiina, jotta voit uppoutua rentoutumisen maailmaan.

Sopii täydellisesti morsiussaunaan tai virkistyspäivään pienelle porukalle. Puusaunaan mahtuu kerralla noin 5 henkilöä, mutta saunamökissä voitte nauttia oleskelusta jopa 15 hengen voimin. Saunan, vesipadan ja mökin lämmitys sekä laudeliinat sisältyvät vuokraan, joten voit keskittyä täysin rentoutumiseen.

Varaa yrttisauna lähdelammella ja anna itsellesi lupa nauttia täydellisestä rentoutumishetkestä. Hemmottele kehoasi ja mieltäsi luonnon parantavien yrttien voimalla.

 

Osoite: Liesontie 300 16900 Lammi

Räätälöimme myös tarpeen mukaan yksilöllisesti teille sopivan kokonaisuuden. Ruokapalvelut ja majoituspalvelut voidaan lisätä mukaan halutessanne.