Savusauna ja puusauna lähdelammella

300.00

Aitoa rentoutumista luonnon keskellä lähdelammen rannalla Keski-Hämeellä! Savusauna tarjoaa ainutlaatuisen saunakokemuksen, joka vie sinut ajassa taaksepäin. Puusaunan lämpö ja savun lempeä tuoksu luovat rauhoittavan ilmapiirin. 

Uintimahdollisuus. Saunan, vesipadan ja mökin lämmitys sekä laudeliinat sisältyy vuokraan. Lisäksi käytettävissä kamiinalla lämpiävä oleskelumökki. Tarjoamme myös erilaisia hoitopaketteja

Kuvaus

Haluatko kokea perinteisen saunomisen lumon? Tarjoamme sinulle unohtumattoman autenttisen savusauna-elämyksen lähdelammella. Koe perinteiden voima ja anna kehosi rentoutua savusaunan ja puusaunan lempeässä lämmössä.

Savusauna ja puusauna lähdelammella 300€/4 tuntia. Savusauna tarjoaa ainutlaatuisen saunakokemuksen, joka vie sinut ajassa taaksepäin. Puusaunan lämpö ja savun lempeä tuoksu luovat rauhoittavan ilmapiirin. Saunomiseen ei tarvita juoksevaa vettä tai sähköä – täällä pääset nauttimaan aidosta saunomistunnelmasta. Lisäksi käytössäsi on kamiinalla lämpiävä oleskelumökki. Peseytyminen tapahtuu puusaunalla lähdelammen vedellä (vesipata), ja voit pulahtaa myös uimaan.

Vuokraan sisältyy saunan, vesipadan ja mökin lämmitys sekä laudeliinat, joten sinun tarvitsee vain rentoutua ja nauttia hetkestä. Saunamökissä mahtuu oleskelemaan jopa 15 hengen voimin, joten voit jakaa tämän hetken ystäviesi kanssa. Sopii täydellisesti morsiussaunaan tai virkistyspäivään pienelle porukalle.

Haluatko hemmotella itseäsi vielä enemmän? Tarjoamme erilaisia hoitopaketteja, kuten turvehoitopaketin ja yrttijalkakylvyn hintaan 5€/hlö savusaunavuokran yhteydessä. Voit myös valita hunajahoidon ja yrttijalkakylvyn samaan hintaan.

Varaa ainutlaatuinen saunomiselämys luonnon keskellä ja anna itsellesi lupa rentoutumiseen ja hyvän olon tunteeseen!

 

Osoite: Liesontie 300 16900 Lammi

Räätälöimme myös tarpeen mukaan yksilöllisesti teille sopivan kokonaisuuden. Ruokapalvelut ja majoituspalvelut voidaan lisätä mukaan halutessanne.