Elämyksiä maalaismaisemissa

250.00

”Elämyksiä maalaismaisemissa” on matka maalle ja paluu juurille. Pääset maaseudun luonnon helmaan ja eläinten läsnäoloon. Nauti perinnetaidoista, luontokulttuurista ja osallistu työpajaan

  • Paluu juurille, luontoyhteys ja läsnäolo aistipolun johdattelemana
  • Eläinten hoivaamista ja rapsuttelua
  • Kauden mukaan maatilan askareisiin osallistumista
  • Perinnetaitotyöpaja: Valintasi mukaan esim. Hämäläisen piimäjuuston valmistusta, viilintekoa, WC:n ”puhdistuspommeja” ja tsetehtyjä kemikaalipihejä pyykinpesuaineita.

*

Valitse työpaja

*

Lisäpalvelut


Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Kuvaus

”Elämyksiä maalaismaisemissa” on matka maalle ja paluu juurille. Anna itsesi uppoutua maaseudun rauhaan, luonnon helmaan ja eläinten läsnäoloon. Nauti perinteisistä taidoista, luontokulttuurista ja ainutlaatuisista hetkistä, jotka auttavat sinua rentoutumaan, oppimaan ja löytämään tasapainoa kehosi ja mielesi välillä.

Päivän ohjelmassa aloitamme paluulla juurille, kun astut aistipolulle, joka johdattelee sinut luontoyhteyteen ja läsnäoloon. Tämä kokemus avaa sinulle uuden tavan kokea ympäröivä luonto ja nauttia sen tarjoamista hetkistä täysin sydämin.

Pääset hoivaamaan ja rapsuttelemaan eläimiämme, jotka tuovat elämääsi iloa ja positiivisia vaikutuksia. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus viettää aikaa eläinten seurassa ja kokea niiden läsnäolon terapeuttinen vaikutus.

Kauden mukaan saat myös osallistua maatilan askareisiin, jolloin pääset kokemaan aitoa maatilan tunnelmaa ja osallistumaan käytännön tehtäviin. Tämä tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia ja kokea, miten maatilan arki sujuu ja miten voit itse osallistua toimintaan.

Lisäksi päivän ohjelmaan sisältyy perinnetaitotyöpaja, jossa voit valita haluamasi aiheen, kuten Hämäläisen piimäjuuston valmistuksen, viilin tekemisen tai itsetehtyjen kemikaalittomien pyykinpesuaineiden ja WC:n ”puhdistuspommien” valmistamisen. Tämä työpaja antaa sinulle mahdollisuuden oppia vanhoja perinteisiä taitoja ja luoda jotain ainutlaatuista omilla käsilläsi.

Päivän aikana pääset kokemaan ainutlaatuisia elämyksiä luonnon rauhassa maatilalla. Tämä elämys auttaa rauhoittamaan kehoa ja mieltä sekä tarjoaa mahdollisuuden kokea ja oppia perinnetaitoja ja luontokulttuuria.

Räätälöimme myös tarpeen mukaan yksilöllisesti teille sopivan kokonaisuuden. Ruokapalvelut, saunapaketit ja majoituspalvelut voidaan lisätä mukaan halutessanne.