Tietoa meistä

Mielen Muutostila on mielen ja kehon hyvinvointiin keskittynyt luontoavusteinen yritys.

Tavoitteenamme on mielenterveyden ja hyvinvoinnin edistäminen luontoyhteyden ja merkityksellisyyden kokemuksien kautta. Mahdollistamme luonnon ja eläinten parissa tapahtuvaa toimintaa ja kokemuksia, jotka vahvistavat yhteyttä luontoon ja itseensä sekä työkaluja elämänhallintaan.

mmt_itu

Julkiset mielenterveys- ja hyvinvointipalvelut ovat epäinhimillisen ruuhkautuneet ja asiakasta ei aina ehditä kohdata yksilönä. Mielen Muutostilan tarkoitus on auttaa ihmisiä löytämään omaa parantavaа voimaa ja parantaa itsensä.

 
 

 

 

Katri Laurell

Mielen Muutostilan perustaja ja tapahtumajärjestäjä, kokki, ravitsemusalan esimies, koulutettu hieroja, uupumuksen ja siitä selviämisen kokemusasiantuntija. Villa Mantereen emäntä.

Haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin vähentämällä stressikuormitusta rentouttavien aromaterapeuttisten hierontahoitojen avulla sekä hoitamalla erilaisia kiputiloja jäsenkorjaustekniikoita hyödyntäen kokonaisvaltainen keho-mieli-yhteys huomioiden. Intohimojani ovat luonnon antimien ja eteeristen öljyjen parantavan voiman hyödyntäminen kauneuden ja terveyden ylläpitämiseksi, erityisesti naisten voimaannuttaminen, ihanien luontoelämysten tarjoaminen. 

Eeva Serafin

Mielen Muutostilan toinen perustaja, bioanalyytikko, intohimoinen kehon- ja mielenterveyden kohentaja sekä luonnollisen ravitsemuksen ja liikunnan puolesta puhuja.

Olen toiminut pitkään liikunnan ohjaajana sekä terveydenhuollon laboratoriossa hoitajana ja nähnyt, kuinka terveyden hoito on hyvin sairauskeskeistä, juurisyiden hoitamisen ja purkamisen sijaan. Oma taival työuupumuksesta, vaikeasta masennuksesta sekä lopulta pyörätuolista kävelemään opetteleminen ovat toimineet vahvoina motivaattoreina Mielen Muutostilan syntymiseen ja sitä kautta ihmisten auttamiseen.

 
 

 

 

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai haluat saada lisätietoa, älä epäröi ottaa rohkeasti yhteyttä. Olemme täällä auttamassa sinua ja valmiina aloittamaan yhteisen matkamme kohti parempaa hyvinvointia ja iloa.

Ota yhteyttä