"Takaisin turvaan"
luovuusretriitti

Luotaisiinko yhdessä hieman tilaa luovuudellesi?

Pe 28.07 – Su 30.07.

Takaisin turvaan - luovuusretriitti​

Villa Mantere, Liesontie 300, Lammi

Annetaan yhteyden itseen ja omaan luovuuteen elpyä lempein askelin! Puitteet siihen tarjoaa viikonlopun hengähdys luonnon helmassa äänimaljojen, ja luovuuden saattelemana – hemmottelua unohtamatta

Luovuus on keino löytää yhteys itseen. Samalla yhteys itseen mahdollistaa kyvyn luoda. Turvan kokemus ruokkii luovuutta, sillä luovuuteen vaaditaan rohkeutta. Toisaalta myös luova tekeminen itsessään voi kuljettaa takaisin hermostollisen turvan alueelle.

Retriitillä pääset maadoittumaan äänimaljojen soinnissa, kutkuttelemaan luovuutta kuvallisessa työpajassa sekä kokemaan muusikko Morian Tunne turvassa -kehollis-musiikillisen työpajan. Lauantai-illalla sauna saunahoitoineen ja lähdepohjainen lampi hemmottelevat kaikkia aisteja. Halutessasi voit osallistua pihapiirin vuohien, kanojen ja hevosten hoitoon. Saat myös vinkkejä turvan tunteen aktivointiin omassa arjessa

Viikonloppu toteutetaan yhteystyössä Karoliina Pitkäsen (IG: @luovatmenetelmät) ja Riina Järvisen (IG: @terapiamoria) kanssa. Riina on tunneterapeutti, psykiatrinen sairaanhoitaja, nepsy-valmentaja ja artisti. Riinalla on yli 10 vuoden kokemus päihde- ja mielenterveystyöstä. Hänen ydinosaamisalueitaan ovat tunnesäätely, ryhmien ohjaus ja nepsy-haasteet.

Viikonlopun hinta 260 € sisältää kaiken ohjelman, yöpymisen, saunan, perjantai-illan grillauksen, lauantaina aamupala + lounas + päivällinen ja sunnuntaina aamupuuro + maalaisbrunssi. Yöpymiseen on mahdollista valita aittahuone tai tunnelmallinen vinttimajoitus.

Retriitti on suunnattu jokaiselle palautumista luonnon äärellä kaipaavalle sielulle – koet itsesi luovaksi tai et. Olet lämpimästi tervetullut palaamaan takaisin turvaan sekä palauttamaan yhteyttä itseen ja omaan luovuuteesi.

Ajankohta: pe 28. – su 30.07.2023 Saapuminen perjantaina klo 18:00 mennessä ja kotiinlähtö sunnuntaina noin klo 14:00.

Hinta: 260 €

Varaa paikkasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen luovatmenetelmat@gmail.com

Palautteita viime vuoden retriitiltä:

“Ensimmäinen retriittini oli mielettömän hieno ja mieleenpainuva kokemus. Sain paljon ajateltavaa ja myös työkaluja arkeen”

“Sain syvää rauhaa ja turvan tunnetta. Opin tuntemaan ja ymmärtämään itseäni taas himpun verran enemmän”

”Onnistuitte luomaan turvallisen ja hyväksyvän tunnelman”

“Sain laskeneen sykkeen, palautuneen kropan ja seesteisemmän mielen”