Villa Mantere

Olemme Kanta-Hämeen Lammilla sijaitseva maatila.

Villa Mantereella tarjoamme hieronta- ja hyvinvointipalveluita ja järjestämme kehon ja mielen hyvinvointiin liittyviä tapahtumia, retriittejä, yksityistilaisuuksia sekä eläinelämystuokioita. Metsälammen rannalla on käytettävissä savusauna, jossa toteutan turve ja hunajahoitoja sekä yrttikylpyjä ryhmille tilauksesta. Kesällä tarjoamme aittamajoitusta, voit tulla rentoutumaan ja nauttimaan maaseudun rauhasta ja tilamme eläimistä sekä halutessasi osallistua omavaraistilan puuhiin.

Villa Manteren navetan kiviseinään on kaiverrettu kunnioitettava luku 1928, ilmeisesti paikalla on ollut rakennuksia jo tätäkin aiemmin. Paikan nimi tulee tilaa aiemmin asuttaneelta Mantereen suvulta.

Nykyään täällä asustaa vakituisesti isäntäperhe, johon kuuluu emäntä Katri, isäntä Sami, kaksi pientä poikaa ja tytär ja heppoja, kanoja, pupuja, vuohia sekä koira ja kissa. Isäntä Sami on kotoisin lähes naapurissa sijaitsevalta maitotilalta, hänelle maatilaelämä on tuttua lapsuudesta asti. Katri on viettänyt lapsuutensa hevostalleilla ja hän piirteli usein lapsena unelmien maatilan pohjapiirroksia.

Vuonna 2018 unelmasta tuli totta ja pääsimme muuttamaan Mantereen tilalle Lieson kylään. Eläinkatras on laajentunut vuosi vuodelta, paikkoja kunnostetaan pikkuhiljaa vanhaa kunnioittaen ja puutarha sekä kasvimaa rakentuvat omavaraisuuden ja kestävän ekosysteemiajattelun ympärille.

Majoitusmahdollisuus kesäaikaan. Aittahuone 20€/hlö/yö