Virkeyttä ja terveyttä arkeen

250.00

Tämä päivä tarjoaa teille hienon kokemuksen, jonka avulla saadaan arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä, joita voidaan ottaa käyttöön omassa arjessa.

  • Kehonpainotreeni tai kehonhuoltotunti 45 min.
  • Ohjattu DIY-työpaja kauden ja kiinnostuksen mukaan 90 min.
  • Osallistava luento 30 min.

Kuvaus

Haluamme auttaa löytämään tasapainoa kehon ja mielen välillä sekä tuoda virkeyttä ja terveyttä arkeen. Tämän kokonaisuuden avulla saadaan arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä, joita voidaan ottaa käyttöön omassa arjessa.

Kehonpainotreenin tai kehonhuoltotunnin kesto on 45 minuuttia. Keho kaipaa liikettä ja huolenpitoa, ohjatuilla tunneilla saadaan voimaa ja joustavuutta kehoon ja samalla kun rentoudutaan ja keskitytään itseen.

DIY-työpajalla valmistamme yhdessä kauden ja kiinnostuksen mukaan erilaisia tuotteita luonnonantimia hyödyntäen esimerkiksi luonnollisia kosmetiikkatuotteita tai pesuaineita. Opitaan valmistamaan ihastuttavia luonnonkosmetiikkatuotteita, jotka hoitavat ja hellivät ihoa luonnollisesti. Työpaja kestää 90 minuuttia ja takaa innostavan ja hyödyllisen kokemuksen.

Osallistavan luennon avulla, joka kestää 30 minuuttia saadaan arvokasta tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista. Luennoilla käsitellään erilaisia aiheita, kuten ravinnon merkitystä jaksamisessa tai keho-mieli-yhteyden vaikutusta hyvinvointiin. Näillä luennoilla saadaan uutta tietoa ja konkreettisia vinkkejä parempaan hyvinvointiin.

Hyvinvointi ja työhyvinvointi ovat ensiarvoisen tärkeitä elementtejä elämässämme. Ymmärrämme tämän ja haluamme tarjota teille arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä, joiden avulla voitte parantaa omaa hyvinvointianne ja työssä jaksamistanne. Tämän palvelun kautta saatte konkreettisia työkaluja, joita voitte soveltaa omassa arjessanne. Kokonaisuutena tämä päivä tarjoaa teille hienon kokemuksen, josta jää takuuvarmasti hyvä mieli.

Räätälöimme myös tarpeen mukaan yksilöllisesti teille sopivan kokonaisuuden. Ruokapalvelut, saunapaketit ja majoituspalvelut voidaan lisätä mukaan halutessanne.