Hemmottele hermostoasi

250.00

”Hemmottele hermostoasi” -päivä tarjoaa syvää rentoutumista keholle ja mielelle luovuuden sekä hemmottelun avulla. Voit rentoutua syvällisesti, tyhjentää mieltäsi ja irrottautua stressistä luonnon rauhassa.

  • Lempeä yinjooga tai äänimaljarentoutus
  • Luova savityöpaja tai maalaustyöpaja kohtaamistaiteen keinoin
  • Ohjatut käsi-tai jalkahoidot metsän antimien avulla

Kuvaus

Hemmottele hermostoasi -päivä tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden helliä itseäsi ja saavuttaa syvää rentoutumista keholle ja mielelle. Ohjelmassa on luovia aktiviteetteja, jotka inspiroivat sinua ilmaisemaan itseäsi ja löytämään sisäisen luovuutesi. Hemmottele hermostoasi -päivä tarjoaa sinulle mahdollisuuden rentoutua syvällisesti, tyhjentää mieltäsi ja antaa ajatustesi liikkua vapaasti.

Luonnon rauhassa maatilalla voit kokea täydellisen paikan irrottautua stressistä ja antaa itsellesi luvan keskittyä itseen. Hemmotteluhoitojen, taiteen ja luonnon yhdistelmä auttaa saavuttamaan syvän rentoutumisen ja tasapainon.Päästäessäsi irti arjen huolista ja ajatuksista, voit antaa tilaa sisäiselle levolle ja luoda tilaa uusille ajatuksille ja inspiraatiolle. Mielen tyhjentäminen ja rentoutuminen auttavat sinua palauttamaan energiatasosi ja saavuttamaan sisäisen tasapainon.

  • Aloita päivä lempeällä yinjoogalla tai äänimaljarentoutuksella, joka auttaa sinua rentoutumaan ja vapauttamaan stressin jännityksen. Anna kehollesi sekä mielesi tilaa levätä ja uudistua.
  • Jatka matkaa luovaan savityöpajaan tai maalaustyöpajaan, jossa pääset ilmaisemaan itseäsi taiteen avulla. Kohtaamistaiteen keinoin saat syvempää yhteyttä itseesi ja annat mielikuvituksesi viedä sinut uusiin ulottuvuuksiin.
  • Hemmottele itseäsi ohjatuilla käsi- tai jalkahoidoilla, jotka hyödyntävät luonnon antimia. Kokeile hoitoa, jossa metsän tuoksut ja luonnon öljyt hellivät kehoasi ja ravitsevat ihoasi. Tunne rentoutuminen ja virkistyminen samalla kun annat kehosi ja mielen levätä.

 

Tervetuloa Mielen Muutostilan maatilalle, missä saat unohtaa hetkeksi kaiken muun ja keskittyä vain itseesi ja hyvinvointiisi. Koe rauhoittava elämys, joka auttaa sinua palauttamaan tasapainon, rentoutumaan syvästi ja tyhjentämään mielesi arjen haasteista.

Räätälöimme myös tarpeen mukaan yksilöllisesti teille sopivan kokonaisuuden. Ruokapalvelut, saunapaketit ja majoituspalvelut voidaan lisätä mukaan halutessanne.