Eläinystävän läsnäolo

250.00

Koe iloa, rentoutumista ja yhteys eläimiin luonnon rauhassa. Eläimet auttavat rentoutumaan, parantaa mielialaa, vähentää stressiä ja ahdistusta.

Tervetuloa Villa Mantereelle, jossa yhdistyvät luonnon rauha ja eläinten seura. Anna eläinten tuoda hymy kasvoillesi!

Kuvaus

Koe iloa, rentoutumista ja yhteys eläimiin! Tarjotaan eläinavusteista toimintaa maaseudun rauhassa Villa Mantereella. Anna eläinten rakkauden täyttää sydämesi maaseudun lumoavassa ympäristössä! Meillä asuvat heppoja, kanoja, pupuja, vuohia sekä koira ja kissat. 

Eläinavusteinen toiminta tarjoaa monia ilonhetkiä ja hyvinvointia sekä fyysisesti että henkisesti:

  • Rentoutuminen ja stressin lievittäminen: Anna mielen ja kehon levätä maaseudun luonnon keskellä, kun lämminhenkiset eläinystävämme antavat sinulle lohtua ja rauhaa. Eläinten seurassa voi tuntea turvallisuutta, lohtua ja stressin lievitystä. Eläinten kosketus ja seura auttavat sinua rentoutumaan ja parantavat mielialaa. Eläinten kanssa toimiessa kehosi saattaa vapauttaa endorfiineja ja muita hyvänolon hormoneja, mikä voi vähentää kipua ja stressiä.
  • Vuorovaikutus ja ilo: Astu eläinten maailmaan ja koe ilo ja onnellisuus, kun luot yhteyden karvaisiin ystäviimme. Saat mahdollisuuden hoitaa ja ruokkia eläimiä, osallistua leikkeihin ja tutustua niiden persoonallisuuteen. Eläinten positiivinen energia tarttuu sinuun ja luo unohtumattomia hetkiä.
  • Fyysinen terveys: Nauti maaseudun raikkaasta ilmasta ja hyödynnä tilaisuus liikkua luonnollisessa ympäristössä. Aktiivinen eläinavusteinen toiminta tarjoaa sinulle mahdollisuuden parantaa kuntoa ja viettää aikaa ulkoilmassa.
  • Sosiaalinen vuorovaikutus: Eläinavusteinen toiminta voi auttaa sinua kehittämään sosiaalisia taitoja, kuten vuorovaikutusta, kommunikointia ja empatiaa. Eläinten kanssa toimiessa saat mahdollisuuden harjoitella näitä taitoja ilman paineita ja pelkoa hylkäämisestä.
  • Henkinen hyvinvointi: Eläinavusteinen toiminta voi parantaa henkistä hyvinvointia tarjoamalla tunteellista tukea ja läsnäoloa. Eläinten seurassa voit kokea positiivisia tunteita, kuten iloa, onnellisuutta ja rauhaa. Eläimet ovat lojaaleja ystäviä, jotka tukevat sinua vaikeina hetkinä ja auttavat sinua löytämään tasapainon elämässäsi.
  • Oppiminen ja kasvu: Eläimet voivat toimia oppimisen ja kasvun välineenä. Niiden kanssa työskennellessä voit oppia uusia taitoja, kuten vastuunottoa, kärsivällisyyttä ja luottamusta.

 

Tervetuloa Villa Mantereelle, jossa yhdistyvät eläinten seura ja maaseudun rauha!

Räätälöimme myös tarpeen mukaan yksilöllisesti teille sopivan kokonaisuuden. Ruokapalvelut, saunapaketit ja majoituspalvelut voidaan lisätä mukaan halutessanne.