Savusauna ja puusauna lähdelammella

300 €

Haluatko kokea perinteisen saunomisen lumon? Tarjoamme sinulle unohtumattoman autenttisen savusauna-elämyksen lähdelammella. Koe perinteiden voima ja anna kehosi rentoutua savusaunan ja puusaunan lempeässä lämmössä.

Savusauna ja puusauna lähdelammella 300€/4 tuntia. Savusauna tarjoaa ainutlaatuisen saunakokemuksen, joka vie sinut ajassa taaksepäin. Puusaunan lämpö ja savun lempeä tuoksu luovat rauhoittavan ilmapiirin. Saunomiseen ei tarvita juoksevaa vettä tai sähköä – täällä pääset nauttimaan aidosta saunomistunnelmasta. Lisäksi käytössäsi on kamiinalla lämpiävä oleskelumökki. Peseytyminen tapahtuu puusaunalla lähdelammen vedellä (vesipata), ja voit pulahtaa myös uimaan.

Vuokraan sisältyy saunan, vesipadan ja mökin lämmitys sekä laudeliinat, joten sinun tarvitsee vain rentoutua ja nauttia hetkestä. Saunamökissä mahtuu oleskelemaan jopa 15 hengen voimin, joten voit jakaa tämän hetken ystäviesi kanssa. Sopii täydellisesti morsiussaunaan tai virkistyspäivään pienelle porukalle.

Haluatko hemmotella itseäsi vielä enemmän? Tarjoamme erilaisia hoitopaketteja, kuten turvehoitopaketin ja yrttijalkakylvyn hintaan 5€/hlö savusaunavuokran yhteydessä. Voit myös valita hunajahoidon ja yrttijalkakylvyn samaan hintaan.

Varaa ainutlaatuinen saunomiselämys luonnon keskellä ja anna itsellesi lupa rentoutumiseen ja hyvän olon tunteeseen!

Aitoa rentoutumista luonnon keskellä lähdelammen rannalla Keski-Hämeessä! Savusauna tarjoaa ainutlaatuisen saunakokemuksen, joka vie sinut ajassa taaksepäin. Puusaunan lämpö ja savun lempeä tuoksu luovat rauhoittavan ilmapiirin. 

Uintimahdollisuus. Saunan, vesipadan ja mökin lämmitys sekä laudeliinat sisältyy vuokraan. Lisäksi käytettävissä kamiinalla lämpiävä oleskelumökki. Tarjoamme myös erilaisia hoitopaketteja.

Tutustu myös

Yrttisauna lähdelammella

150€

Savusauna ja puusauna lähdelammella

300 €

Eläinystävän läsnäolo

25€/tunti

Aittamajoitus

20 €

Paketti 1. Luova kohtaamistaiteen työpaja, kasvisruokaa ja äänimaljasointukylpy

Alkaen 360€ + ruokailu