Eläinystävän läsnäolo

25€/tunti
Kysy ryhmätarjous erikseen. Huomioithan, että sinulla on oma voimassa oleva tapaturmavakuutus.

 Paketti räätälöidään kiinnostuksen ja ryhmän mukaan, voiden sisältää esim. eläinten ruokkimista, hevosten harjaamista tai vain rapsuttelua kaikessa rauhassa. 

Meillä asuu heppoja, kanoja, pupuja, vuohia, lampaita sekä koira ja kissa. 

 

Eläinten kanssa tapahtuva virkistystoiminta tarjoaa monia ilonhetkiä ja hyvinvointia sekä fyysisesti että henkisesti:

  • Rentoutuminen ja stressin lievittäminen: Anna mielen ja kehon levätä maaseudun luonnon keskellä, kun lämminhenkiset eläinystävämme antavat sinulle lohtua ja rauhaa. Eläinten seurassa voi tuntea turvallisuutta ja stressitasot laskevat. Eläinten kosketus ja seura auttavat sinua rentoutumaan ja parantavat mielialaa. Eläinten kanssa toimiessa kehosi saattaa vapauttaa endorfiineja ja muita hyvänolon hormoneja, mikä voi vähentää kipua ja stressiä.
  • Vuorovaikutus ja ilo: Astu eläinten maailmaan ja koe ilo ja onnellisuus, kun luot yhteyden karvaisiin ystäviimme. Saat mahdollisuuden hoitaa ja ruokkia eläimiä, osallistua leikkeihin ja tutustua niiden persoonallisuuteen. Eläinten positiivinen energia tarttuu sinuun ja luo unohtumattomia hetkiä.
  • Fyysinen terveys: Nauti maaseudun raikkaasta ilmasta ja hyödynnä tilaisuus liikkua luonnollisessa ympäristössä. Aktiivinen toiminta tarjoaa sinulle mahdollisuuden parantaa kuntoa ja viettää aikaa ulkoilmassa.
  • Sosiaalinen vuorovaikutus: Eläinten kanssa toimiminen voi auttaa sinua kehittämään sosiaalisia taitoja, kuten vuorovaikutusta, kommunikointia ja empatiaa. Eläinten kanssa toimiessa saat mahdollisuuden harjoitella näitä taitoja ilman paineita ja pelkoa hylkäämisestä.
  • Henkinen hyvinvointi: Eläinten seurassa voit kokea positiivisia tunteita, kuten iloa, onnellisuutta ja rauhaa. Eläimet ovat lojaaleja ystäviä, jotka tukevat sinua vaikeina hetkinä ja auttavat sinua löytämään tasapainon elämässäsi.
  • Oppiminen ja kasvu: Eläimet voivat toimia oppimisen ja kasvun välineenä. Niiden kanssa työskennellessä voit oppia uusia taitoja, kuten vastuunottoa, kärsivällisyyttä ja luottamusta.

Räätälöimme myös tarpeen mukaan yksilöllisesti teille sopivan kokonaisuuden. Ruokapalvelut, saunapaketit ja majoituspalvelut voidaan lisätä mukaan halutessanne.

Koe iloa, rentoutumista ja yhteys eläimiin luonnon rauhassa. Eläimet auttavat rentoutumaan, parantavat mielialaa, vähentävät stressiä ja ahdistusta.

Tervetuloa Villa Mantereelle, jossa yhdistyvät luonnon rauha ja eläinten seura. Anna eläinten tuoda hymy kasvoillesi!

Tutustu myös

Aittamajoitus

20 €

Yrttisauna lähdelammella

150€

Savusauna ja puusauna lähdelammella

300 €

Eläinystävän läsnäolo

25€/tunti

Paketti 1. Luova kohtaamistaiteen työpaja, kasvisruokaa ja äänimaljasointukylpy

Alkaen 360€ + ruokailu