Aittamajoitus

20 €
Aittahuone 20€/hlö/yö (2x2hlö)

Haluatko paeta arjen kiireitä ja nauttia luonnon läheisyydestä?

Villa Mantereella on rentouttava aittamajoitus kesäaikaan maaseudun rauhassa Keski-Hämeessä. Voit nauttia maaseudun kauneudesta ja kokea luonnon läheisyyden vaikutukset. Aitassamme saat kokea aitoa maalaisidylliä ja rauhaa ja herää linnunlauluun aamulla. Lisäksi tarjoamme luontoavusteista ja eläinavusteista virkistystoimintaa. Ympäröivä maaseutu tarjoaa upeat puitteet rentoutumiselle ja stressin unohtamiselle.

Eläinavusteinen virkistystoimintamme tarjoaa mahdollisuuden kohdata eläimiä ja kokea niiden positiiviset vaikutukset hyvinvoinnillesi. Voit hoivata ja rapsutella eläimiä, ja rentoutua niiden seurassa. Tervetuloa nauttimaan maaseudun aittojen tarjoamista elämyksistä ja rentoutumaan luonnon keskellä.

Aittahuone 20€/hlö/yö (2x2hlö)

Osoite: Liesontie 300 16900 Lammi

Rentouttava aittamajoitus kesäaikaan maaseudun rauhassa Lammilla Keski-Hämeessä. Voit nauttia maaseudun kauneudesta ja rauhasta sekä hoivata ja rapsutella eläimiä. Huoneita on 2x2hh. Aittahuoneiden lämpötila vastaa ulkolämpötilaa, joten otathan tämän huomioon vaatetuksessa. Sähköpistorasiat löytyy. Kuivakäymälät 2kpl sekä kesäkeittiö navetan parvella ja nuotiopaikka käytettävissä. Lisämaksusta onnistuu myös saunominen vähän matkan päässä sijaitsevalla puusaunalla lähdelammella (ei tilan pihapiirissä.) Myös kevyt aamiainen (kaurapuuro, keitetty kananmuna, kahvi/tee) tilattavissa hintaan 5€/hlö.

Tutustu myös

Yrttisauna lähdelammella

150€

Aittamajoitus

20 €

Savusauna ja puusauna lähdelammella

300 €

Eläinystävän läsnäolo

25€/tunti

Paketti 1. Luova kohtaamistaiteen työpaja, kasvisruokaa ja äänimaljasointukylpy

Alkaen 360€ + ruokailu